Milslukerne har avsluttet sesongen

Milslukerkongen i sesongen 2005/06 ble den spreke Ragnar Dybsjord. 75 åringen fra Ski har tilbakelagt utrolige 8001,5 kilometer i løpet av vinteren.

"Milsukergjengen" har større ambisjoner enn de fleste andre skiløpere. Hver og en av disse setter seg et mål før sesongstart og gjennomfører med stil på de siste snøflekkene i Marka. Totalt har denne "Milslukergjengen" tilbakelagt 42.260 kilometer denne sesongen!!! Til sammenligning er avstanden rundt ekvator ca. 40.000 kilometer. Milslukerkongen i sesongen 2005/06 ble den 75 år gamle Ragnar Dybsjord fra Ski!! Han har tilbakelagt utrolige 8001,5 kilometer i løpet av vinteren. Tom Stensaker ble nr. 2 og avsluttet sesongen med 7320 kilometer den 1. juni i Marka. Nr. 3 ble Svein Arne Skjelland med sine 5070 kilometer. Gratulerer til alle spreke "Milslukere"!! Vel møtt i sporet ved første snøfall i høst!!

Sittende fra venstre i bildet ser du Milslukerne; Morten Løken, Laila Styren, Jørgen Fog, Vigdis Jynge, Nina Didriksen, kjersti von krogh, Erik Unneberg. Bak fra venstre; Tom Stensaker, Arild Schulz, Svein A.Skjelland,Arild haug, Torkel Kristoffersen, Else Kolflath, Ragnar Dybsjord.

Skiforeningen generelt - eldre nyheter

02 Jun 2006

Månedens tilbud Juni 2006

Av Skiforeningen | Skiforeningen generelt

Som vanlig gir våre samarbeidspartnere hyggelig tilbud. Ta en kikk på månedens tilbud dersom du føler at tiden er inne for en hyggelig opplevelse eller at rett og slett trenger noe nytt utstyr.

31 Mai 2006

Nytt styre i Skiforeningen

Av Kristin Moe Krohn | Skiforeningen generelt

Dag Kaas ble gjenvalgt som styreleder i Skiforeningen på generalforsamling 31. mai. Valgkomiteens innstilling ble tatt til følge: Ole Ancher Rasch og Vigdis Jynge etterfølger Bjørn Henrik Rasmussen, som etter lovene ikke kunne gjenvelges, og Hanne Mæland som ikke stilte til gjenvalg.

29 Mai 2006

Generalforsamling onsdag 31 mai! Rift om styrevervene!

Av Oddvin Lund | Skiforeningen generelt

Skiforeningens Generalforsamling avholdes onsdag 31. mai kl 18.30 på Skullerudstua. Valgkomiteens leder, Arne Giske, opplyser at det har kommet inn uvanlig mange forslag til nye styremedlemmer. Mer enn ti kandidater er foreslått, og valgkomiteén har hatt en stri tørn i forbindelse med sin innstilling. Foreslåtte kandidater fra valgkomiteen er Ole Ancher Rasch og Vigdis Jynge.Årsberetning kan lastes ned her.