Tirsdagsturene starter opp igjen 22. august!

Etter en lengre sommerferie kommer de populære turene for 50+ endelig i gang igjen. Første turen går til Nygård, hvor det vil bli feiret et "jubileum". Velkommen!

Se hele høstprogrammet her!

21 Aug 2006

Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Av Skiforeningen | Ut på tur

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!

11 Jul 2006

Sykkelruter på plass på kartene fra inatur.no!

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Nå er sykkelrutene lagt ut på kartportalen til inatur.no på samme måte som skiløypene. Dette betyr at rutene kan fås fram på kartene som er tilgjengelig via Markadatabasen.

11 Jun 2006

Sykkelruter i tre nye Marka-områder

Av Redaksjonen | Ut på tur

Sykkelveiene i Romeriksåsene, Vestmarka og Kjekstadmarka har til nå ikke vært beskrevet på nettet. Men nå har også disse områdene fått sykkelruter på nett - og dermed kan Markadatabasen presentere hele 145 sykkelruter i til sammen ni områder i Oslomarka. I tillegg kommer 40 sykkelturer.