Stor friluftsdag ved Sognsvann søndag 3. september!

Prøv morsomme aktiviteter for hele familien - hele dagen, blant annet: klatring, flåtetur, padling, karusell, natursti, pinnebrød og mye mer!

Det er FRIFO - Friluftslivets fellesorganisasjon - som arrangerer dagen. Mange friluftsorganisasjoner bidrar med aktiviteter, blant dem selvfølgelig også SKIFORENINGEN.

Vel møtt!

21 Aug 2006

Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Av Skiforeningen | Ut på tur

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!

08 Aug 2006

Markering av Milorg-slippsted

Av Steinar Bunæs | Ut på tur

I krigens sluttfase slapp allierte fly ned et større parti av forsyninger til lokale motstandsstyrker på Kåterudmåsan i Enebakk.Sagelvas Venner og Strømmen Vel som har tatt initiativ til markering lørdag 12. august.

08 Aug 2006

Tirsdagsturene starter opp igjen 22. august!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Etter en lengre sommerferie kommer de populære turene for 50+ endelig i gang igjen. Første turen går til Nygård, hvor det vil bli feiret et "jubileum". Velkommen!