Skigåing i tre kuldegrader i august?

Det høres kanskje ut som en selvmotsigelse, men kun et par timers kjøretur fra Oslo kan du oppleve dette, nærmere bestemt i verdens lengste skitunnel i Torsby i Sverige.

Tunnelen er 1.3 km og kan tilby kunstsnø og tre kuldegrader året rundt. Den er lagt med to klassiske og to skøytetraseer, og benyttes jevnlig av både eliteløpere og ivrige mosjonister. Det arrangeres også konkurranser i tunnelen nå i høst.

Hvis du nå er lei av sol og varme og vil ha en kickstart på skisesongen, ligger muligheten bare et par timer unna! Les mer om Fortum skitunnel her