Skigåing i tre kuldegrader i august?

Det høres kanskje ut som en selvmotsigelse, men kun et par timers kjøretur fra Oslo kan du oppleve dette, nærmere bestemt i verdens lengste skitunnel i Torsby i Sverige.

Tunnelen er 1.3 km og kan tilby kunstsnø og tre kuldegrader året rundt. Den er lagt med to klassiske og to skøytetraseer, og benyttes jevnlig av både eliteløpere og ivrige mosjonister. Det arrangeres også konkurranser i tunnelen nå i høst.

Hvis du nå er lei av sol og varme og vil ha en kickstart på skisesongen, ligger muligheten bare et par timer unna! Les mer om Fortum skitunnel her


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

DatoTittel, navn

12 Jul 2011

Blå extra føre året rundt 2.5 time fra Oslo

Ut på tur - eldre nyheter

01 Sep 2006

På hjul gjennom marka

Av Olav Harlem | Ut på tur

”Disse turene gleder jeg meg til hver gang! Folk er så positive og hyggelige.” Knut Olsen, sjåfør på Skiforeningens sykkelbuss til Ringkollen, smiler og fortsetter. Dette er bare gøy! Den gamle bussen var helt utslitt og måtte skiftes ut. Hverken Skiforeningen eller busselskapet hadde økonomi til å erstatte den. At vi nå kan tilby en splitter ny sykkelhenger med plass til 44 sykler er takket være en raus gave fra et av medlemmene."

30 Aug 2006

Stor friluftsdag ved Sognsvann søndag 3. september!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Prøv morsomme aktiviteter for hele familien - hele dagen, blant annet: klatring, flåtetur, padling, karusell, natursti, pinnebrød og mye mer!

21 Aug 2006

Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Av Skiforeningen | Ut på tur

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!