Over 2000 Kjentmannshåndbøker solgt den første uken!

Kjentmannsjegerne lar seg ikke skremme av regnvær! Til tross for silregn stilte over 300 mennesker på Svartorseter da den nye Kjentmannshåndboken for 2006 – 2008 ble lansert, søndag 3. september kl. 12.00. Spenningen er alltid stor før ny Kjentmannshåndbok lanseres. Mange har gledet seg i lang tid til nye poster og nye utfordringer. Allerede to timer før åpningen var de første postjegerne på plass.

Årets åpning ble lagt til Svartorseter i Sørkedalen der den gamle gårdskalkovnen er en av postene i det nye Kjentmannsheftet. Kåre Haug og Hege Blichfeldt Sheriff i arbeidsgruppen for den nye Kjentmannshåndboken ønsket velkommen og introduserte Kjell H. Kittelsen, formann i Bærum Historielag. Han fortalte om kalkbrenning i gammel tid. Den høytidelige åpningen ble som tradisjonen tilsier styrt av Kåre Haug, ildsjelen bak Kjentmannsmerket. Presis kl. 12.00 klippet de to døtrene på Svartor snoren til Kåres ”sprettert” og Kvikk Lunsj i mengder spratt til himmels! Kvikk-Lunsj, nystekte vafler og kaffe fikk ben å gå på før de fleste dro ut på postjakt i øsregnet.

Skiforeningen generelt - eldre nyheter

25 Aug 2006

Bli med på gøyale aktiviteter på Losby søndag 27. august!

Av Annemarie Erichsen | Skiforeningen generelt

Lørenskog kommune inviterer til Losbydagen. Mange forskjellige organisasjoner stiller opp, blant andre også Skiforeningen. Vi kan garantere en opplevelsesrik dag for store og små!

11 Aug 2006

Velkommen til åpning av Kjentmannsmerket!

Av Skiforeningen | Skiforeningen generelt

Den offisielle åpningen av Kjentmannsmerket vil foregå på Svartorseter i Nordmarka søndag 3. september kl. 12.00.

28 Jun 2006

Ta turen til Kikut i sommer

Av Skiforeningen | Skiforeningen generelt

Kikutstua holder åpent juni, juli og august, onsdag til søndag kl. 11 – 17. Det er mulig å reservere overnatting i oppredd seng, middag frokost og matpakke.