Har du syklet her?

Snøen smelter, og sykkelen slipper igjen til på skogsbilveiene. Kanskje du skal prøve noen nye sykkelveier i vår? Her er 12 forslag!

Stadig flere av Markas turveier presenteres i Markadatabasen. 12 nye strekninger ble lagt inn i fjor sommer og høst. Sykkelrutene, de aller fleste på Markas mange skogsbilveier, presenteres i tekst og bilder - og du kan se på kartet nøyaktig hvor de går. I tillegg kan du klikke deg inn til egne sider for en rekke av stedene langs ruta.

De ferskeste sykkelrutene

Til sammen finner du nå 167 sykkelruter i Markadatabasen. I tillegg har vi laget 50 forslag til sykkelturer av varierende lengde og vanskelighetsgrad. Så hvorfor ikke planlegge turen her på nettet? Ta gjerne med en utskrift av beskrivelse og kart når du drar.