Har du syklet her?

Snøen smelter, og sykkelen slipper igjen til på skogsbilveiene. Kanskje du skal prøve noen nye sykkelveier i vår? Her er 12 forslag!

Stadig flere av Markas turveier presenteres i Markadatabasen. 12 nye strekninger ble lagt inn i fjor sommer og høst. Sykkelrutene, de aller fleste på Markas mange skogsbilveier, presenteres i tekst og bilder - og du kan se på kartet nøyaktig hvor de går. I tillegg kan du klikke deg inn til egne sider for en rekke av stedene langs ruta.

De ferskeste sykkelrutene

Til sammen finner du nå 167 sykkelruter i Markadatabasen. I tillegg har vi laget 50 forslag til sykkelturer av varierende lengde og vanskelighetsgrad. Så hvorfor ikke planlegge turen her på nettet? Ta gjerne med en utskrift av beskrivelse og kart når du drar.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

DatoTittel, navn

14 Okt 2007

På sykkeltur med toget

11 Jun 2006

Sykkelruter i tre nye Marka-områder

Ut på tur - eldre nyheter

30 Apr 2008

Til fots eller sykkel fra Skansebakken

Av Skiforeningen | Ut på tur

Tom Stensaker, har følgende forslag til skitur i 1. mai helgen

23 Apr 2008

Opplev Lysakerelva i vårflommen!

Av Skiforeningen | Ut på tur

En stor del av Krokskogens vann sogner til Lysakerelva. Nå i slutten av april er snøsmeltingen størst og elva på sitt flotteste.

21 Apr 2008

Solrik suksess til Lygna og Åstjern

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

En smekkfull buss med forventningsfulle skiløpere fikk til de grader uttelling for sine forventninger på Skiforeningens vårtur i Hadelandsåsene søndag 20. april 2008.