Vårtur fra Lygnasæter til Åstjern 17. april 2010

Påskeføret har inntatt Marka, og hvis skiføret holder seg til etter påske har Skiforeningen planlagt en verdig avslutningstur for denne fantastiske skivinteren. Vil du være med oss til Lygnasæter og Åstjern?

Relaterte nyheter eller steder

DatoTittel, navn

21 Apr 2008

Solrik suksess til Lygna og Åstjern

06 Jan 2019

Lygnasæter

19 Feb 2011

Besøk markastuene i vinterferien!

Av Redaksjonen | Ut på tur

Marka er mangfoldig når det gjelder løyper og stier, og det gjelder også nettet av serverings- og overnattingssteder. I Markadatabasen går begge typer steder under betegnelsen "stuer".

08 Mar 2010

Verdig vendepunkt!

Av Redaksjonen | Ut på tur

Mange av oss deler vinteren i to - ikke etter dato, men etter føret! Første del er "blå" og innebærer tørrsnøføre og en eller annen blå Swix variant under skiene.

07 Mar 2010

Århundrets Lygnatur!

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Det har vært mange fine Lygnaturer i årenes løp, men årets tur tok nok kaka i forhold til vær og føre. Mer enn 260 personer deltok på årets tur og alle fikk seg en fantastisk skitur i et fantastisk vær på solid blåswixføre i silkemyke løyper.