Finn fram solkrem og klister lørdag 17. april 2010!

Den annonserte turen fra Lygna til Åstjern 17. april 2010 blir avviklet! Il til og meld deg på - dette blir en verdig avslutning på en fantastisk skivinter i Marka!

Benytt sjansen til å få en minnerik avslutning på en flott skivinter. Lørdag 17. april setter Skiforeningen opp buss til Lygnasæter og tar med deltagerne til Åstjern, et koselig sted ca en mil nord for Lygnasæter.

Forholdene rundt Lygna er i øyeblikket fine. Det er nok snø og flere av de nærmeste løypene er nykjørte. Langtidsvarselet er dessuten bra - det er meldt sol og varme, men det innebærer også klarvær og mulige kuldegrader om natten, noe som er viktig for at det skal gå an å preparere løypene.

Følg med på nettsider og i føremeldingen, og hiv deg over påmeldingsskjemaet etter mandag 12. april - dette er en populær tur som fylles fort opp! Les om turen, referat fra tidligere tur ved å følge linkene i boksen øverst til høyre i denne artikkelen!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

Ut på tur - eldre nyheter

19 Feb 2011

Besøk markastuene i vinterferien!

Av Redaksjonen | Ut på tur

Marka er mangfoldig når det gjelder løyper og stier, og det gjelder også nettet av serverings- og overnattingssteder. I Markadatabasen går begge typer steder under betegnelsen "stuer".

26 Mar 2010

Vårtur fra Lygnasæter til Åstjern 17. april 2010

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Påskeføret har inntatt Marka, og hvis skiføret holder seg til etter påske har Skiforeningen planlagt en verdig avslutningstur for denne fantastiske skivinteren. Vil du være med oss til Lygnasæter og Åstjern?

08 Mar 2010

Verdig vendepunkt!

Av Redaksjonen | Ut på tur

Mange av oss deler vinteren i to - ikke etter dato, men etter føret! Første del er "blå" og innebærer tørrsnøføre og en eller annen blå Swix variant under skiene.