Finn fram solkrem og klister lørdag 17. april 2010!

Den annonserte turen fra Lygna til Åstjern 17. april 2010 blir avviklet! Il til og meld deg på - dette blir en verdig avslutning på en fantastisk skivinter i Marka!

Benytt sjansen til å få en minnerik avslutning på en flott skivinter. Lørdag 17. april setter Skiforeningen opp buss til Lygnasæter og tar med deltagerne til Åstjern, et koselig sted ca en mil nord for Lygnasæter.

Forholdene rundt Lygna er i øyeblikket fine. Det er nok snø og flere av de nærmeste løypene er nykjørte. Langtidsvarselet er dessuten bra - det er meldt sol og varme, men det innebærer også klarvær og mulige kuldegrader om natten, noe som er viktig for at det skal gå an å preparere løypene.

Følg med på nettsider og i føremeldingen, og hiv deg over påmeldingsskjemaet etter mandag 12. april - dette er en populær tur som fylles fort opp! Les om turen, referat fra tidligere tur ved å følge linkene i boksen øverst til høyre i denne artikkelen!