Oppdag "nytt land" fra sykkelen

55 nye sykkelruter og -turforslag er klare på nett. Du har neppe vært på alle disse stedene, så nå er det bare å komme seg ut i Marka og oppdage "nytt land"!

435 sykkelruter - 147 turforslag. Til sammen 582 ruter og turforslag kan Markadatabasen by på. I løpet av sommeren har en rekke nye strekninger kommet på nettet, og alt presenteres gjennom beskrivelser, bilder og kart. Du finner også kjørerute og informasjon om kollektivtransport til alle startsteder (klikk på startstedet, og velg Adkomstinfo).

Skiforeningens sykkeltilbud på nett er bygd opp steg for steg siden 2004. Denne sesongen har vi laget de fleste nye rutene og turforslagene på Toten og i Eidsvoll. Dessuten har Huseby, Marikollen, Sandbekkstua og Lillestrøm fått sine første sykkelruter i Markadatabasen.

Nedenfor finner du siste nytt. En samlet oversikt ser du på vår sykkelside www.skiforeningen.no/marka/sykkel/.

44 nye sykkelruter

11 nye turforslag

Markadatabasen - www.skiforeningen.no/marka/ er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten og Land samt Eidsvoll - Hurdal. Den inneholder vel 700 skiløyper som alle har sin egen nettside, daglig føremelding i skisesongen, mer enn 400 sykkelruter, over 250 turforslag (ski/sykkel), en presentasjon av ca. 1.400 steder i Marka, i overkant av 12.000 bilder og mye mer. Alle løyper, sykkelruter og turforslag vises i topografisk kart, Google Maps og Google Earth. All informasjon er søkbar. Markadatabasen er både en inspirasjonskilde og et praktisk planleggingsverktøy.