Rajebråhytta først ut - åpner helgen 1. desember 2012

I anledning preparerte løyper i området Svartbekken - Gjerdingen åpner Rajebråthytta serveringen denne helgen. Benytt denne første helgen i desember til en skitur og et koselig stuebesøk!

Det er Harestua IL som driver Rajebråthytta og de ønsker skiløpere fra fjern og nær velkommen både lørdag og søndag. Begge dager er hytta åpen fra 10.30 til 15.30. Her kan du varme deg i desemberkulda og nyte kaldt og varmt drikke og vafler.

Fine utgangspunkter for skituren og et besøk på Rajebråthytta denne helgen, er Svartbekken og Stryken. Husk å sjekke føremeldingen for detaljer om forholdene.

Rajebråthytta er først ute av de små markastuene, men etter hvert vil flere åpne. Oversikten over alle finner du selvsagt i Markadatabasen og med en unik samlet oversikt over åpningstider. Denne listen oppdateres kontinuerlig etter hvert som vi får inn nye åpningstider fra stuene som er dekket av Markadatabasen.

God tur!

12 Okt 2012

102 sykkelnyheter på nett

Av Redaksjonen | Ut på tur

Høstfarger og sykkeltur er en fin kombinasjon. Nå kan du teste hele 102 sykkelruter og -turforslag som ligger klare på Skiforeningens nettsted. Spennvidden er stor – fra nedlagt jernbanetrasé på Toten til sykkelruter tett ved Drammensfjorden, Oslofjorden og Bunnefjorden. I alt kan du velge mellom 745 ruter og forslag til sykkelturer i området Moss-Gjøvik.

19 Jul 2012

Video om Milorgaktivitetene i Marka nå på YouTube

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Skiforeningen har tidligere lagt ut egen streamet versjon av en video som viser inntrykk fra Milorgs aktiviteter i Marka, nærmere bestemt rundt Katnosa. Det er også laget en video som skildrer Milorgs egne inntrykk fra fredsdagene i oslo etter 8. mai 1945. Disse videoene er nå også tilgjengelig på Youtube

11 Jun 2012

Kaffepost med Milorg-kåseri ved Åmotdammen

Av Steinar Bunæs | Ut på tur

Som et ledd i årets Skogtrim inviterte Østmarka orienteringsklubb og Sagelvas Venner til kaffepost ved Åmotdammen søndag 10. juni. Mer enn 100 hadde tatt turen opp gjennom det ulendte terrenget på dammens vestside for å høre Alf Stefferud kåsere om Milorgs aksjoner i Østmarka under krigen.