Nye sommerturer

Hvor skal du sykle i sommer? De samme turene som før? Eller - hvorfor ikke prøve noe helt nytt? 25 nye turforslag ligger klar i Markadatabasen. La deg inspirere til å ta en tur til et sted der du aldri før har vært!

Den sørligste turen starter i Moss, den nordligste ender på Gjøvik. Mellom disse to ytterpunktene kan du nå velge og vrake blant en rekke nye turer av varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Nesodden og Hurum fikk i fjor sine første sykkelruter i Markadatabasen. I år er det også utarbeidet turforslag for disse områdene. Også en rekke andre områder fikk rutenettet betydelig utvidet i fjor - i alt ble det laget 149 nye ruter. Nå settes gamle og nye ruter sammen til turer som gjerne krysser områdegrensene.

Pr. 8. juli 2013 inneholder Markadatabasen 779 ruter og turforslag for sykkel. Alle presenteres gjennom beskrivelser, bilder og topografisk kart med høydeprofil, Google Maps og Google Earth. Hele tilbudet er samlet på vår sykkelside www.skiforeningen.no/marka/sykkel/.

Nedenfor finner du en oversikt over sommerens nyheter.

Nye turforslag (25)

Nye ruter (7)