Bli med i Skiforeningens internett enquette

Skiforeningen har vært på Internett siden 1996. Takket være mange timers frivillig innsats, spesielt fra Steinar Kjærnsrød i Markatjenesten, har www.skiforeningen.no utviklet seg til å bli et populært nettsted, både for Skiforeningens medlemmer og for andre skiinteresserte i inn- og utland. Men vi trenger din hjelp til å bli bedre. Bli med i vår enquete.

For to år siden gikk antall oppslag på sidene dramatisk opp. Fra noen tusen oppslag pr. måned i 1997 og 1998, viste statistikken i mars 1999 ca 200.000 oppslag. Dette var ikke tilfeldig, for det var da vi begynte med daglig oppdatert føremelding på nettet. Denne utviklingen har fortsatt. I midten av januar 2001 er vi allerede opp i 350.000 hits. Hovedproduktene som i dag distribueres på Internett er føremeldingen, nyheter om kurs og andre aktiviteter, informasjon om arrangementene i Holmenkollen. Pressemeldingstjeneste under arrangement. Bildearkivet på www.skiforeningen.no er også en meget populær tjeneste, og flere ivrige Markabrukere legger inn bilder her. Nytt av siste året er blant annet WEB-kameraer i Holmenkollen, på Skistua, Ringkollen og Skullerudstua. Men vi har ikke tenkt å stoppe med dette. Innen Skiforeningen har vi derfor satt oss som mål å lage en plan for hvordan vi vil at våre sider på nettet skal tilfredsstille våre medlemmer og brukere på best mulig vis – nå og i framtiden. Til dette arbeidet er vi en engasjert gruppe som vil ta tak i hva som skal til for å oppfylle slike forventninger. Nå vet vi at Internett bare er én av flere måter Skiforeningen henvender seg til sine medlemmer og brukere på, men like fullt mener vi at tilbudet bør inneholde relevant og riktig informasjon som er tilpasset denne distribusjonsformen. Men det kan også være at informasjon du finner på Skiforeningens nettsted, også kan formidles via andre kanaler. Her er mulighetene mange, men for oss gjelder det å finne fram til HVA som DU skal finne på nettstedet, i tillegg til HVORDAN du vil finne dette. Dine innspill til vårt arbeide vil være et verdifullt og kjærkomment bidrag til hvordan vi skal videreutvikle vårt tilbud på Internett. Enquete


Edit

Internett - eldre nyheter

20 Jan 2001

Nye web-kamera i Marka

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningen har nå seks webkamera i drift i Marka. I tillegg til kameraene på Kikutstua, Skistua og Holmenkollen kan du nå se forholdene på Skullerudstua og Ringkollen. Klikk på overskirften eller på kameraikonet i høyre hjørne.