Velkommen til www.skiforeningen.no i ny drakt

www.skiforeningen.no har fått stadig økende respons de to siste årene. Daglig oppdaterte føremeldinger og et innholdsrikt bildearkiv har slått godt an hos skiinteressert publikum. Gjennom et samarbeid med Kvikklunsj har Skiforeningen blitt i stand til å satse enda sterkere på internett for å fremme ski-idretten. I tiden fremover vil www.skiforeningen.no blir utvidet og styrket pbåde med innhold og funksjonalitet.

Skiforeningen har vært på Internett siden 1996, etter et initiativ fra et ivrig medlem i Markatjenesten, Steinar Kjærnsrød, som har lagt ned et betydelig antall timer for å utvikle www.skiforeningen.no til å bli et populært nettsted. For to år siden gikk antall oppslag på sidene dramatisk opp. Fra noen tusen oppslag pr. måned i 1997 og 1998, viste statistikken i mars 1999 ca 200.000 oppslag. Dette var ikke tilfeldig, for det var da vi begynte med daglig oppdatert føremelding på nettet. Denne utviklingen har fortsatt. Siden januar 2001 har vi hatt over en million hits på www.skiforeningen.no. Skiforeningen har samarbeidet med Skiinfo om å utvikle nytt det nye designet som er starten på en ny fase i Skiforeningens nettsatsing. Haavard Martinsen har tatt på seg oppgaven som prosjektleder på frivillig basis, med Steinar Kjærnsrød som teknisk ansvarlig. Alle avdelinger i administrasjonen deltar i prosjektet. Amibisjonen er i enda sterkere grad å kunne utnytte internett for å gi Skiforeningens medlemmer best mulig informasjon og service, både vedrørende ski- og sykkelforehold i Marka,skikurs alt som skjer i Holmenkollen.

Hovedproduktene som i dag distribueres på Internett er føremeldingen, nyheter om kurs og andre aktiviteter, informasjon om arrangementene i Holmenkollen. Pressemeldingstjeneste under arrangement. Bildearkivet på www.skiforeningen.no er også en meget populær tjeneste, og flere ivrige Markabrukere legger inn bilder her. Nytt av siste året er blant annet WEB-kameraer, levert av Oslonett i Holmenkollen, på Skistua, Ringkollen og Skullerudstua.

Internett - eldre nyheter

19 Feb 2001

Bli med i Skiforeningens internett enquette

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningen har vært på Internett siden 1996. Takket være mange timers frivillig innsats, spesielt fra Steinar Kjærnsrød i Markatjenesten, har www.skiforeningen.no utviklet seg til å bli et populært nettsted, både for Skiforeningens medlemmer og for andre skiinteresserte i inn- og utland. Men vi trenger din hjelp til å bli bedre. Bli med i vår enquete.

20 Jan 2001

Nye web-kamera i Marka

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningen har nå seks webkamera i drift i Marka. I tillegg til kameraene på Kikutstua, Skistua og Holmenkollen kan du nå se forholdene på Skullerudstua og Ringkollen. Klikk på overskirften eller på kameraikonet i høyre hjørne.