Få føremeldingen på din mobiltelefon via SMS!

Skiforeningens SMS-tjeneste gir deg informasjon om dagens skimuligheter i samtlige Markaområder rett til din mobiltelefon. Du kan varsles hver dag, hver helg eller du kan kjøpe føremelding via en kiosktjeneste. Slik gjør du:

Skiforeningen starter opp med en melding for hvert markaområde, i tillegg til en generell snøvarsling, både som Varslings- og Kiosk-tjeneste. Du bestiller abonnement ved å sende SMS-melding "sf xxxx varsle" til 1960. xxxx byttes ut med kode som vist i følgende liste:

Koder for Markaområder Skiforeningen vil levere Føremelding på SMS i følgende Markaområder med kodeordet spesifisert:

• SF KJEKS (Kjekstadmarka) ,
  • SF VEST (Vestmarka)
  • SF BÆR (Bærumsmarka)
  • SF KROK (Krokskogen) ,
  • SF NORDN (Nordmarka Nord) ,
  • SF NORDS (Nordmarka Syd) ,
  • SF LILLO (Lillomarka) ,
  • SF ROM (Romeriksåsene) ,
  • SF SØR (Sørmarka) ,
  • SF ØST Østmarka ,
  • SF FOLLO Follomarka Ås og Frogn ,
  • SF SNØ (generelt snøvarsel) for de som vil vite hvor det er kommet nysnø

Varslingstjeneste Ved varsling vil brukerne motta sine SMS-meldinger direkte til valgt telefonabonnent. Dette koster kr 6,50 pr melding. Meldingen sendes til mobiltelefon om morgenen. SNØ-varsel sendes ved behov.

Varsling stoppes ved å sende "SF xxxx stopp" til 1960.

Ved evt. feil kan man kontakte Carrot Eksempel for å bestille varsling:
  • 1) Skriv følgende melding på din mobiltelefon: SF SØR VARSLE
  • 2) Send deretter meldingen til 1960
  • 3) SMS-tjenesten vil returnere føremeldinger til din mobiltelefon hver fredag, lørdag og søndag. Søkeordene som skal benyttes for varslingsområdene står i listen ovenfor.

Kiosktjeneste

Kiosk-tjenesten gir det melding for et aktuelt Marka-området når du vil ha det. Kiosktjenesten oppdateres daglig og koster kr. 10,- pr melding.

Et eksempel på bruk av Kiosk: (eksempelet er hentet for en bruker som ønsker å kjøpe en Føremeldingen på SMS en tilfeldig dag for området Sørmarka)
    • 1) Skrive følgende melding på din mobiltelefon: SF SØR
    • 2) Send deretter meldingen til 1960
    • 3) SMS-tjenesten vil returnere den siste føremeldingen til din mobiltelefon.
    Alternativt kan du koble deg opp til Føremeldingen eller bruke Føretelefonen. 820 52 020 (koster kr 5,04 pr minutt.)

• Edit

Internett - eldre nyheter

23 Mar 2001

Velkommen til www.skiforeningen.no i ny drakt

Av Skiforeningen | Internett

www.skiforeningen.no har fått stadig økende respons de to siste årene. Daglig oppdaterte føremeldinger og et innholdsrikt bildearkiv har slått godt an hos skiinteressert publikum. Gjennom et samarbeid med Kvikklunsj har Skiforeningen blitt i stand til å satse enda sterkere på internett for å fremme ski-idretten. I tiden fremover vil www.skiforeningen.no blir utvidet og styrket pbåde med innhold og funksjonalitet.

19 Feb 2001

Bli med i Skiforeningens internett enquette

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningen har vært på Internett siden 1996. Takket være mange timers frivillig innsats, spesielt fra Steinar Kjærnsrød i Markatjenesten, har www.skiforeningen.no utviklet seg til å bli et populært nettsted, både for Skiforeningens medlemmer og for andre skiinteresserte i inn- og utland. Men vi trenger din hjelp til å bli bedre. Bli med i vår enquete.

20 Jan 2001

Nye web-kamera i Marka

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningen har nå seks webkamera i drift i Marka. I tillegg til kameraene på Kikutstua, Skistua og Holmenkollen kan du nå se forholdene på Skullerudstua og Ringkollen. Klikk på overskirften eller på kameraikonet i høyre hjørne.