Greit å sykle på hovedveinettet i Marka nå.

De veier som har vært brøytet i vinter er greie å sykle nå.

Fortsatt vått og vanskelig på ubrøytede veier og veier som har vært skiløyper i vinter, særlig i de høyeste områder av Marka. En periode med varmt og tørt vær vil hjelpe godt.

Skiforeningens sykkelbuss kjører hver onsdag, lørdag og søndag fra 18. mai til 7. oktober 2002 til Damtjern, Tverrsjøstallen og Ringkollen.
NB: Forhåndspåmelding, se; sykkelbussen

24 Apr 2002

Snart tid for Sykkelbussen

Av Skiforeningen | Ut på tur

Snøen tør i Marka og det er på høy tid å finne frem sykkelsen. 18. mai starter sykkelbussen

22 Apr 2002

Turforslag. Prøvegått denne helgen.

Av Jørgen Fog | Ut på tur

Er du fremdeles lysten på å gå mer på ski iMarka? Det er stadig enkelt tilgjengelige løyper i god stand! Her er tre forslag som alle er prøvegått denne helgen.

16 Apr 2002

Skitur med høy solfaktor til helgen?

Av Redaksjonen | Ut på tur

Snøen holder seg fortsatt i høyere strøk av Marka som følge av kalde netter. Det er meldt varmt vær og sol til helgen, og hva med å benytte denne helgen til en siste skitur med høy solfaktor?