Forhåndssalg av billetter er i gang!

Forhåndssalg av billetter for sommerarrangementene i Holmenkollen er i gang på Billettservice – Tlf: 815 33 133, på Posten og i Skimuseet i Holmenkollen. Konsertprogram

Sommerkonserten søndag 16. juni kl. 13.30 Oslo Filharmoniske Orkester og Oslo Filharmoniske Kor Solister: Malena Ernman fra Sverige og fiolinisten Catharina Chen. Dirigent: Gianandrea Noseda Elever fra Barratt Due Musikkinstitutt og Cirkus Event fra Sverige. Sommerkonserten blir arrangert for 19. gang i år. Vi inviterer til en ungdommelig konsert med mye sjarm og entusiasme og med en ny generasjon internasjonale kunstnere. 16-årige Catharina Chen og den svenske fremadstormende mezzo-sopranen Malena Ernman inntar scenen for første gang i Holmenkollen.

Ta Sjansen søndag 23. juni kl. 13.00 Ellevilt båt- og sykkelshow, underholdning og konsert med kjente artister, Kollen Cup og familieaktiviteter fra kl.11.00. Påmeldingsfrist for deltakelse i båt- og sykkelklassen er 1.juni.

Billetter: www.billettservice.no – Tlf: 815 33 133, på Posten og i Skimuseet i Holmenkollen.

05 Mai 2002

Skitur med sykkel, eller sykkeltur med ski?

Av Jørgen Fog | Ut på tur

Vår omreisende snøjeger Jørgen Fog har vært ute igjen, og konstaterer at ikke alle deler av Marka har fått med seg at det er vår ennå. Les hva han fant ut nord på Oppkuvplatået

30 Apr 2002

Greit å sykle på hovedveinettet i Marka nå.

Av Skiforeningen | Ut på tur

De veier som har vært brøytet i vinter er greie å sykle nå.

24 Apr 2002

Snart tid for Sykkelbussen

Av Skiforeningen | Ut på tur

Snøen tør i Marka og det er på høy tid å finne frem sykkelsen. 18. mai starter sykkelbussen