Carpe diem! Grip dagen!

Rett utenfor døren din venter eventyret på deg. Og det eventyret kan være så mangt, helt avhengig av hvem du er. For noen er det i stillheten som ligger i det evige, myke suset i skogen. Det å få være alene med seg selv og naturen. For andre er det nysgjerrigheten - iveren etter å finne nye stier og nye opplevelser, enten til fots eller med sykkel.

Eller kanskje er selve eventyret helt enkelt å gå inn i naturen med en liten hånd i sin og finne lykke i fellesskap og nærhet? Uansett hva du søker vil du kunne finne det i Marka -den har plass til oss alle. Grip dagen. Nå er Marka på sitt beste! Med fuglesang, lysegrønne bjørker og tepper av hvitveis som dekker skogbunnen. Markaeventyret venter på deg!

Sykkelbussen starter førstkommende lørdag 18. mai!

Førstkommende lørdag 18.mai starter Skiforeningens sykkelbuss igjen etter vinteren. Den siste snøen er borte, selv i de nordlige og høyestliggende områder av Marka. Sommeren med dens gleder står for tur! Nå har du alle muligheter til flotte sykkelturer gjennom Marka.
NB: Forhåndspåmelding, se; sykkelbussen

30 Mai 2002

Forhåndssalg av billetter er i gang!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Forhåndssalg av billetter for sommerarrangementene i Holmenkollen er i gang på Billettservice – Tlf: 815 33 133, på Posten og i Skimuseet i Holmenkollen. Konsertprogram

05 Mai 2002

Skitur med sykkel, eller sykkeltur med ski?

Av Jørgen Fog | Ut på tur

Vår omreisende snøjeger Jørgen Fog har vært ute igjen, og konstaterer at ikke alle deler av Marka har fått med seg at det er vår ennå. Les hva han fant ut nord på Oppkuvplatået

30 Apr 2002

Greit å sykle på hovedveinettet i Marka nå.

Av Skiforeningen | Ut på tur

De veier som har vært brøytet i vinter er greie å sykle nå.