Kvikk Lunch-duppen på Øversetertjern søndag 2. juni

I september i fjor var det flere små fiskere som fikk napp. Også i år, søndag 2. juni, vaker Kvikk Lunch-duppen på Øvresetertjern ovenfor Frognerseteren.

Det er ikke bare fisking på programmet. Det blir orienteringsløype og opplæring sammen med Trygg i Naturen.

Denne dagen vil dessuten OFA, Oslomarkas Fiskeadministrasjon være til stede og sette ut fangbar fisk. Sølvkroken vil være på plass med utstyr og veiledning. Og det er ikke bare fisking på programmet. Det blir orienteringsløype og opplæring sammen med Trygg i Naturen.

Ta med fiskestang og godt humør og prøv lykken i Øversetertjern. Her kan det blir fisk eller annen premie å få. Grillene er varme!

Barn fisker gratis!

30 Mai 2002

Forhåndssalg av billetter er i gang!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Forhåndssalg av billetter for sommerarrangementene i Holmenkollen er i gang på Billettservice – Tlf: 815 33 133, på Posten og i Skimuseet i Holmenkollen. Konsertprogram

15 Mai 2002

Carpe diem! Grip dagen!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Rett utenfor døren din venter eventyret på deg. Og det eventyret kan være så mangt, helt avhengig av hvem du er. For noen er det i stillheten som ligger i det evige, myke suset i skogen. Det å få være alene med seg selv og naturen. For andre er det nysgjerrigheten - iveren etter å finne nye stier og nye opplevelser, enten til fots eller med sykkel.

05 Mai 2002

Skitur med sykkel, eller sykkeltur med ski?

Av Jørgen Fog | Ut på tur

Vår omreisende snøjeger Jørgen Fog har vært ute igjen, og konstaterer at ikke alle deler av Marka har fått med seg at det er vår ennå. Les hva han fant ut nord på Oppkuvplatået