Meld deg på til Ta Sjansen nå! Siste frist!

Du har fortsatt muligheten til å melde deg på til Ta Sjansen søndag 23.juni i Holmenkollen. Siste frist for påmelding er lørdag 1. juni. Skjema her

Mange har allerede meldt seg, bl.a. Solan og Ludvig og Jon Herwig Carlsen og Jan Erik Larssen som speakere fra NRK. Og intet arrangement i Holmenkollen foruten "sjefen over alle sjefer" Asgeir Borgemoen som nå tar spranget fra Barnas Holmenkolldag til Ta Sjansen. Bli med på festen med båt eller sykkel - eller få en publikumsopplevelse du sent vil glemme. Billetter fåes kjøpt via Billettservice, på Posten eller i Skimuseet i Holmenkollen. Vi sees i Holmenkollen søndag 23. juni!

30 Mai 2002

Forhåndssalg av billetter er i gang!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Forhåndssalg av billetter for sommerarrangementene i Holmenkollen er i gang på Billettservice – Tlf: 815 33 133, på Posten og i Skimuseet i Holmenkollen. Konsertprogram

24 Mai 2002

Kvikk Lunch-duppen på Øversetertjern søndag 2. juni

Av Kristin Moe Krohn | Ut på tur

I september i fjor var det flere små fiskere som fikk napp. Også i år, søndag 2. juni, vaker Kvikk Lunch-duppen på Øvresetertjern ovenfor Frognerseteren.

15 Mai 2002

Carpe diem! Grip dagen!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Rett utenfor døren din venter eventyret på deg. Og det eventyret kan være så mangt, helt avhengig av hvem du er. For noen er det i stillheten som ligger i det evige, myke suset i skogen. Det å få være alene med seg selv og naturen. For andre er det nysgjerrigheten - iveren etter å finne nye stier og nye opplevelser, enten til fots eller med sykkel.