Mye fiskelykke i Øvresetertjern

Rundt 200 små og store hadde funnet veien til Kvikklunsjduppen på Øvresetrtjern i strålende være søndag. Og flere fikk fisk, bl.a Eivind Vold (bildet).

I tillegg til skiforeningen var representanter fra Oslo Fiskeadministrasjon (OFA) til stede. De satte ut et 20-talls ørret og kom med råd og veiledning til unge fiskere. Fangsten besto av både ørekyte, abbor og en ørret. Barn under 16 år fisker gratis, mens voksne må innløse fiskekort.

Flere benyttet også sjansen til å gå orienteringsløp, med velsmakende premier fra Kvikklunch.

31 Mai 2002

Meld deg på til Ta Sjansen nå! Siste frist!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Du har fortsatt muligheten til å melde deg på til Ta Sjansen søndag 23.juni i Holmenkollen. Siste frist for påmelding er lørdag 1. juni. Skjema her

30 Mai 2002

Forhåndssalg av billetter er i gang!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Forhåndssalg av billetter for sommerarrangementene i Holmenkollen er i gang på Billettservice – Tlf: 815 33 133, på Posten og i Skimuseet i Holmenkollen. Konsertprogram

24 Mai 2002

Kvikk Lunch-duppen på Øversetertjern søndag 2. juni

Av Kristin Moe Krohn | Ut på tur

I september i fjor var det flere små fiskere som fikk napp. Også i år, søndag 2. juni, vaker Kvikk Lunch-duppen på Øvresetertjern ovenfor Frognerseteren.