Fisken biter selv om det er varmt

Hva med en fisketur i Marka i det fine været? Det varme været er ikke det beste fiskeværet, men det er allikevel fullt mulig å lure både ørreten og abboren. Tips: Prøv med spinner og fisk dypt!

Les mer her.

23 Jun 2002

Ta Sjansen - Resultater

23 Jun 2002

Ta Sjansen - Resultater

Av Skiforeningen | Ut på tur

Ta Sjansen gjennomført i godt "norsk sommervær" og over 8000 mennesker var innom ila dagen. På Aftenspostens nettsider kan du se bilder.

18 Jun 2002

Familieaktiviteter fra kl.11.00 under Ta Sjansen.

Av Skiforeningen | Ut på tur

Oppvarmingen til St.Hansfesten starter i Holmenkollen med familieaktiviteter kl.11.00. Den gamle langrennsarenaen vil inneholde alt fra G-sport messe, dyr fra Sørbråten Gård, Norsk Kennel Klub, Brannbil, sandvolleyball- og basketballspill, Kom & Dans og natursti på lille Gratishaugen.