Prøv fiskelykken søndag

Det vanker både fisk og Kvikk-lunsj på Øvreseter. Skiforeningen ønsker velkommen Kvikk Lunsj-duppen i Øvresetertjern 22. september kl 12.00–15.00.

I september i fjor var det mange små fiskere som fikk napp. I juni bvar det enda fler. Og også i høst vaker Kvikk Lunsj-duppen i Øvresetertjern ovenfor Frognerseteren. Søndag 22. september vil også OFA, Oslomarkas Fiskeadministrasjon, være til stede og sette ut fangbar fisk, og Sølvkroken vil være på plass med utstyr og veiledning.

Ta med fiskestang og godt humør og prøv lykken i Øvresetertjern.

Her kan det bli fisk eller annen premie å få. Grillene er varme!

PS! Barn fisker gratis!

Flere bilder her.

08 Aug 2002

Fisken biter selv om det er varmt

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Hva med en fisketur i Marka i det fine været? Det varme været er ikke det beste fiskeværet, men det er allikevel fullt mulig å lure både ørreten og abboren. Tips: Prøv med spinner og fisk dypt!

23 Jun 2002

Ta Sjansen - Resultater

Av Skiforeningen | Ut på tur

23 Jun 2002

Ta Sjansen - Resultater

Av Skiforeningen | Ut på tur

Ta Sjansen gjennomført i godt "norsk sommervær" og over 8000 mennesker var innom ila dagen. På Aftenspostens nettsider kan du se bilder.