Trivelig dag uten fisk

Et 100-talls mennesker trosset gråværet for å prøve fiskelykklen i Øvrestertjern søndag. Men det var langt flere Kvikklunsjdupper enn fisk.

Men med O-løp og bålkos var det fullt mulig å holde varmen, og etter hvert tittet også sola fram på hiimmelen. Et og annet napp ble rapportertm men fisken hadde tydeligvis ikke lyst til å bite. Neste Kvikklunsjdupp blir i juni neste år. Nå gjør vi oss klare for skisesongen der barne kan samle Kvikklunsjstempler på distansekortene sine. Et stempel av hver farge kvalifiserer til premie fra Kvikklunsj! Vel møtt i skiløypene!

16 Sep 2002

Prøv fiskelykken søndag

Av Kristin Moe Krohn | Ut på tur

Det vanker både fisk og Kvikk-lunsj på Øvreseter. Skiforeningen ønsker velkommen Kvikk Lunsj-duppen i Øvresetertjern 22. september kl 12.00–15.00.

08 Aug 2002

Fisken biter selv om det er varmt

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Hva med en fisketur i Marka i det fine været? Det varme været er ikke det beste fiskeværet, men det er allikevel fullt mulig å lure både ørreten og abboren. Tips: Prøv med spinner og fisk dypt!

23 Jun 2002

Ta Sjansen - Resultater

Av Skiforeningen | Ut på tur

Ta Sjansen gjennomført i godt "norsk sommervær" og over 8000 mennesker var innom ila dagen.