Oppdatering av føremelding

Skiforeningen er i ferd med å gå over til en føremelding som er knyttet til Markadatabasen på www.skiforeningen.no. I overgangsperioden legger vi inn føremelding både på Føretelefon 820 52 020 mellom kl 08.00 og 9.00, så på "gammelmåten" og så på Ny føremelding.

Så snart vi har fått definert alle løyper vil vi gå over til kun å legge inn på Føretelefonen 820 52 020 (kr 5,06 pr min) og på den nye Føremeldingen. Føretelefonen blir oppdatert først, og dette skjer fra kl 08.00 hver dag. Derettet blir føremelding på nettet lagt ut. Det er først når vi får rapporter fra løypebasene at føremeldingen kan bli så presise som mulig.

I den nye føremeldingen vil du kunne sjekke løype for løype på ulike måter, f.eks bare fristilsløyper, bare lysløyper, en spesiell løype, alle løypene på Krokskogen osv. Løypene har forskjellige ikoner knyttet til seg, avhengig av prepareringstype. Forklaringene på ikonene finner du her. Det blir også en artikkel om dette i Snø&Ski som kommer i en postkasse nær deg fra 6. februar.

Internett - eldre nyheter

28 Okt 2002

Føremeldingen oppdateres daglig

Av Skiforeningen | Internett

Hver dag legger Skiforeningen ut informasjon om forholdene i Marka på internett.

15 Mar 2002

Få føremeldingen på din mobiltelefon via SMS!

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningens SMS-tjeneste gir deg informasjon om dagens skimuligheter i samtlige Markaområder rett til din mobiltelefon. Du kan varsles hver dag, hver helg eller du kan kjøpe føremelding via en kiosktjeneste. Slik gjør du:

23 Mar 2001

Velkommen til www.skiforeningen.no i ny drakt

Av Skiforeningen | Internett

www.skiforeningen.no har fått stadig økende respons de to siste årene. Daglig oppdaterte føremeldinger og et innholdsrikt bildearkiv har slått godt an hos skiinteressert publikum. Gjennom et samarbeid med Kvikklunsj har Skiforeningen blitt i stand til å satse enda sterkere på internett for å fremme ski-idretten. I tiden fremover vil www.skiforeningen.no blir utvidet og styrket pbåde med innhold og funksjonalitet.