Statistikk via føremeldingen

Mandag 24. februar vil det dukke opp en innledende tekst med en link til et registreringsskjema når man klikker seg inn på Skiforeningens føremelding. Man behøver kun å registrere seg en gang, og vil etter registrering komme rett til føremelding som før.

I forbindelse med den nye føremeldingen, ønsker Skiforeningen i en begrenset periode å skaffe statistikk over bruken av føremeldingen på nett. For å kunne samle denne statistikken, må brukerne registrere seg. Man behøver bare å registrere seg en gang, og vil etter registrering ikke merke noen ting til målesystemet. Man vil mao. komme rett til føremeldingen uten å se den innledende teksten man så før man registrerte seg.

Hvis man velger ikke å registrere seg, vil den innledende teksten komme opp i hele måleperioden, men man vil herfra kunne gå videre til føremeldingen - selv om man altså velger ikke å registrere seg. Vi ber om forståelse for dette og håper brukerne vil bidra til vår brukerundersøkelse. Alle som registrerer seg vil dessuten delta i trekningen av syv flotte Markasekker.

Skiforeningen understreker at man ikke på noen måte har til hensikt å "lukke" føremeldingen!

På forhånd takk for hjelpen!

Internett - eldre nyheter

30 Jan 2003

Ny føremelding med ny funksjonalitet

Av Skiforeningen | Internett

Den nye føremeldingen har fått enda noen flere funksjoner de siste dagene.

17 Jan 2003

Oppdatering av føremelding

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningen er i ferd med å gå over til en føremelding som er knyttet til Markadatabasen på www.skiforeningen.no. I overgangsperioden legger vi inn føremelding både på Føretelefon 820 52 020 mellom kl 08.00 og 9.00, så på "gammelmåten" og så på Ny føremelding.

28 Okt 2002

Føremeldingen oppdateres daglig

Av Skiforeningen | Internett

Hver dag legger Skiforeningen ut informasjon om forholdene i Marka på internett.