Takk for en lang og fin skisesong!

Etter en fantastisk vinter med skiføre fra midten av oktober til midten av mai er våren nå kommet for fullt over det meste av Marka. Det kan sykles og det kan fiskes, MEN du kan også gå på ski, og hva med å avslutte sesongen i Marka med en skitur på selveste 17. mai?!

De aller fleste veier og stier er nå snøbare. Det er sykkelmuligheter på hovedbilveinettet i Marka. Også på tidligere ubrøytede veier og trillestier er det meste smeltet. Isen er gått på mange vann, og det meldes om fine fiskefangster både i Nordmarka og Østmarka - se f.eks. OFA sine nettsider.

I de høyestliggende områder av Marka er det imidlertid fortsatt snø og det er muligheter til å finne steder der skiene kan brukes. Både Tom Stensaker, Jørgen Fog og Torkel Kristoffersen melder om fortsatt fine forhold i Oppkuvområdet.

Hva med en skitur 17. mai og med norske flagg??

Det må vel i så fall sies å bli en verdig avslutning på sesongen! Kanskje blir det eget lite "17. mai tog" på Oppkuven? Evt togdeltagere oppfordres til å sendes oss bilder og rapport! Oppe rundt Oppkuvvann er det fortsatt nok snø, men det er bløte myrer og åpne bekker. Gjør som Bøygen gjorde - gå utenom!

God 17. mai!

27 Mai 2003

Kvikk Lunsj-duppen i Øvresetertjern

Av Skiforeningen | Ut på tur

Kvikk Lunsj-duppen i Øvresetertjern og Finn Fremdagen (orienteringsaktiviteter) gjennomført i helgen.

10 Mai 2003

Skimuligheter i høyden og sykkelmuligheter andre steder

Av Skiforeningen | Ut på tur

Det er fortsatt godt med snø igjen i høyereliggende strøk, f.eks. i området rundt Oppkuven. Hva med å kombinere ski og sykkel ved å ta med seg skiene på sykkelen og sykle til toppen av Pipenhusveien, og så gå på ski inn til Oppkuven og rusle rundt og slikke sol her inne? God tur!

09 Mai 2003

Vår i Marka med ski og sykkelmuligheter

Av Skiforeningen | Ut på tur

Nysnøen som kom i høyere strøk (over 4-500 m) av Marka sist helg er for det meste smeltet bort de siste dagene. Det er imidlertid fortsatt nok snø til en skitur i de høyestliggende områder.