Kvikk Lunsj duppen i Øvresetertjern 5 oktober kl. 12.00-15.00

Sammen med Freia, Oslomarkas Fiskeadministrasjon og Sølvkroken inviterer Skiforeningen til hyggelig familiesøndag med fisking og natursti ved Øvresetertjern.

Også i høst vaker vaker Kvikk Lunsj duppen i Øvresetertjern ved Frognerseteren. I fjor var det flere små fiskere som fikk både napp og fisk. Oslomarkas Fiskeadministrasjon vil være tilstede og sette ut fangbar fisk. Sølvkroken vil være på plass med utstyr og veiledning. Det er ikke bare fisking på programmet. Det blir også orienteringsløype. Ta med fiskestang og godt humør og prøv lykken i Øvresetertjern.

P.S Barna fisker gratis

01 Sep 2003

Her er medlemsfordelene for det nye medlemsåret 2004

Av Skiforeningen | Ut på tur

Nå er snart vinteren her igjen, og kanskje skiutstyret ditt må fornyes i år? Kanskje kroppen og sjelen trenger litt fornyelse også? Skiforeningen har medlemsfordeler for det meste!

16 Aug 2003

Marka venter på deg

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

August er tid for sopp og bær! Marka ligger og venter på deg, og en skogstur kan kombineres med ulike aktiviteter

21 Jun 2003

Skisesongen 2002/2003 sett fra Markadatabasen

Av Skiforeningen | Ut på tur

En vinter er nå for lengst over, men for en vinter! Med så godt som sammenhengende skiføre fra slutten av oktober til begynnelsen av mai har vi hatt en skivinter vi skal mange år tilbake for å finne.