Vellykket Kvikklunsjdupp arrangement på Øvreseter søndag

Sola var der, fisken var der og alle menneskene var der og koste seg den flotte høstdagen

"Kvikklunsjduppen" kan se tilbake på nok et vellykket arrangement på Øvreseter søndag 5. oktober 2003. Skiforeningen med samarbeidspartnere har nå avholdt dette arrangementet siden 2001, en gang om våren/forsommeren og en gang om høsten.

Denne søndagen viste været seg fra sin beste side, med strålende sol og klar høstluft. Skiforeningen stilte opp med fiskeutstyr, fiskeveiledning og oppfyrte griller og nær 300 mennesker var innom arrangementet denne søndagen.

Og fisk ble det. Mathias Sommerseth på 3.5 år (bildet) dro opp den største fisken i dag - en fin ørret på rundt 300 gram, og at fiskeren var stolt, var det liten tvil om.

I tillegg til fiskingen, hadde Skiforeningen lagt opp en morsom natursti rundt vannet

01 Okt 2003

Kvikk Lunsj duppen i Øvresetertjern 5 oktober kl. 12.00-15.00

Av Kristin Moe Krohn | Ut på tur

Sammen med Freia, Oslomarkas Fiskeadministrasjon og Sølvkroken inviterer Skiforeningen til hyggelig familiesøndag med fisking og natursti ved Øvresetertjern.

01 Sep 2003

Her er medlemsfordelene for det nye medlemsåret 2004

Av Skiforeningen | Ut på tur

Nå er snart vinteren her igjen, og kanskje skiutstyret ditt må fornyes i år? Kanskje kroppen og sjelen trenger litt fornyelse også? Skiforeningen har medlemsfordeler for det meste!

16 Aug 2003

Marka venter på deg

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

August er tid for sopp og bær! Marka ligger og venter på deg, og en skogstur kan kombineres med ulike aktiviteter