Flytting vel overstått!

Når du leser dette, gjør du det på vår nyinflyttede webserver som vi har helt for oss selv. Dette betyr at våre medlemmer og andre nettbrukere kan se fram til nye og spennende nettjenester, og ikke minst en raskere maskin som gir en bedre bruksopplevelse. Et par nye tjenester er alt i gang - klikk på tittelen for å lese mer!

Vi har gleden av å presentere to nye tjenester, begge presentert i november nummeret av Snø & Ski som nå er ute.

Den ene tjenesten er et diskusjonsforum, og den andre er en tjeneste der ikke ukjente Jørgen Aukland vil presentere ukentlige treningsprogrammer fram mot Holmenkollmarsjen. Begge tjenestene er linket inn i Skiforeningens hovedmeny øverst til venstre på denne siden.

Vel møtt!

Internett - eldre nyheter

20 Feb 2003

Statistikk via føremeldingen

Av Skiforeningen | Internett

Mandag 24. februar vil det dukke opp en innledende tekst med en link til et registreringsskjema når man klikker seg inn på Skiforeningens føremelding. Man behøver kun å registrere seg en gang, og vil etter registrering komme rett til føremelding som før.

30 Jan 2003

Ny føremelding med ny funksjonalitet

Av Skiforeningen | Internett

Den nye føremeldingen har fått enda noen flere funksjoner de siste dagene.

17 Jan 2003

Oppdatering av føremelding

Av Skiforeningen | Internett

Skiforeningen er i ferd med å gå over til en føremelding som er knyttet til Markadatabasen på www.skiforeningen.no. I overgangsperioden legger vi inn føremelding både på Føretelefon 820 52 020 mellom kl 08.00 og 9.00, så på "gammelmåten" og så på Ny føremelding.