Søk i Markanytt

• Sorter etter :

• Vis :

Natt til fredag 22.02.2019 ble kartløsningene på skiforeningen.no oppgradert. Kartene med løyper og sykkelruter har blitt bedre og med mye ny funksjonalitet.

• Av: Steinar Kjærnsrød   | 22.02.2019 15:28   Internett

Hva hadde Marka og skiturene våre vært uten alle Markastuene? Her kan vi varme oss og kose oss med varmt drikke, vafler og hjemmebakst sammen med likesinnede rundt bordet. Markadatabasen er det eneste sted der du finner en samlet oversikt over alle disse ulike stuene og deres åpningstider.

• Av: Steinar Kjærnsrød   | 06.01.2013 01:30   Ut på tur

Føremeldingen leses daglig av 15-20.000 mennesker og mange er interessert i enda mer presis og tidligere informasjon om hvilke løyper som skal preppes og er preppet. I denne artikkelen forklares prosessene som ligger til grunn for føremeldingen og hva slags informasjon Skiforeningen formidler knyttet til føremeldingen.

• Av: Steinar Kjærnsrød   | 10.01.2012 00:54   Ut på tur

Noe av det unike med Markadatabasen er at alt innhold er kartfestet, og til og med på to typer kart! Denne artikkelen forklarer hvor du finner disse kartene.

• Av: Steinar Kjærnsrød   | 11.01.2011 21:22   Ut på tur

Mange ser seg blind på datoen for når en løype sist var preparert og antar at de beste løypene er de som sist ble preparert. Dette er ofte riktig, men ikke alltid. Noen tror også at løyper som ikke har vært preparert på en stund er ”dårligere” enn de som er nylig preparert.

• Av: Steinar Kjærnsrød   | 10.01.2011 23:35   Ut på tur

Skiforeningens føremelding er denne vinteren bedre og mer omfattende enn noen gang. Ca 70 flere løyper er blitt en del av førmeldingen, som nå dekker så godt som hele løypenettet fra Vestby og Røyken i sør til Gjøvik i nord. Føremeldingen er å finne på stadig flere nettsteder.

• Av: Eivind Molde   | 06.01.2011 13:12   Ut på tur

Ut på sykkeltur i Marka? Her i Markadatabasen finner du over 400 sykkelruter og turforslag, presentert med beskrivelser, bilder og kart (detaljert, topografisk kart, Google Maps og Google Earth). I tillegg finner du mye annet nyttig sykkelstoff på sidene våre.

• Av: Skiforeningen   | 12.08.2010 12:32   Ut på tur

Markadatabasen er full av ulike kart som viser løyper, sykkelruter, steder, turer og tilmed noen ganger kartfestede bilder. Skiforeningen benytter for tiden Google Maps og Google Earth for å vise ulike oversiktskart og planleggingskart, og systemer fra Geodata for mer presise topografiske kart. I løpet av vinteren kommer vi dessuten med en ny og forbedret karttjeneste.

• Av: Steinar Kjærnsrød   | 23.01.2010 16:30   Internett

50 nye sykkelruter og 25 nye turforslag - det er hva Markadatabasen kan presentere nå før innspurten i årets sykkelsesong. Skiforeningens sykkeltilbud på nett omfatter nå hele 300 sykkelruter og 100 -turforslag i Oslomarka, Hadelandsåsene og deler av Toten. Vi tilbyr også Markas beste sykkelkart.

• Av: Eivind Molde   | 02.10.2009 23:18   Ut på tur

Har du prøvd de nye sykkelrutene i Sørmarka og Follomarka? Nei, det er ikke snakk om nye trillestier eller grusveier som er opparbeidet i løpet av sommeren. Men en rekke av de fine sykkeveiene og -stiene i disse områdene presenteres nå på nett. I Markadatabasen finner du dem - komplett med rutebeskrivelser, bilder og kart. Nå er det bare å legge i vei!

• Av: Eivind Molde   | 20.07.2009 22:19   Ut på tur

Lurer du på hvor kartet er i Markadatabasen? Kartet er over alt, det! Alt i Markadatabasen vises nemlig på kart. Og tilbudet blir stadig bedre.

• Av: Eivind Molde   | 21.01.2009 01:04   Ut på tur

25 nye turforslag ligger klar i Markadatabasen! Turene går i fem områder av Oslomarka, de fleste i Østmarka. Samtidig har Hadelandsåsene fått sine første sykkeltur-forslag her i Markadatabasen. Basen inneholder nå til sammen 303 sykkelruter og -turforslag. En mer omfattende presentasjon av sykkelmulighetene i Oslomarka finner du ikke.

• Av: Eivind Molde   | 26.09.2008 21:12   Ut på tur
12 treff.