#73: Kjørestua på Sagvollen

Moh.: 550 m

Oppslagstavle

Kjørestua på Sagvollen

Leies ut etter avtale med DNT Hadeland Turlag.

Oversiktskart - Kjørestua på Sagvollen

Beskrivelse

Hadeland Turlag har fått leige Kjørestua av Gran Allmenning. Kjørestua ligger 50 meter sør for Sagvollstallen, på andre sida av parkeringsplassen.

Kjørestua er ubetjent DNT-hytte og utstyrt med standardlås. Den ble offisielt åpnet 4. oktober 2009 av assisterende generalsekretær i Turistforeningen, Anne Mari Aamelfot Hjelle.

Turlaget disponerer 1. etasje som består av kjøkken, stue og soverom. Kjørestua har 7 sengeplasser + sovesofa for to personer. Hytta er utstyrt med propankomfyr, kjøkkenutstyr og sengetøy (lakenpose nødvendig). Det er vedovn i hvert rom.

Ankomst

Med tog eller buss til Gran på Hadeland. Derfra til fots, på sykkel eller med taxi til hytta. Med egen bil følger du riksveg 4 til Gran. I sentrum tar du av østover og følger veien til Nordre Ålsbygd og herfra videre til Sagvollen (bomvei).

Løyper, ruter og turer tilknyttet Kjørestua på Sagvollen