#126: Sportshytta på Minnesund

Steder i nærheten [ Minnesund ]

Oppslagstavle

Sportshytta på Minnesund skistadion

Stengt i dag - se åpningstider lenger ned.

Vi kjører i gang med Åpen skihytte også i år. Dette starter opp søndag 14/1 klokken 11-14 og vil være et tilbud hver søndag fremover så lenge det er snø. Vi fyrer bålpanna, koker kaffe og lager saft. Vi selger også vafler eller en kakebit. Fin avslutning på skituren. Gode muligheter til skilek og fine akeforhold. Og fint å komme inn i hytta å varme seg eller gå på toalettet.

• Bestyrere/hytteverter: Nordre Eidsvoll IL v/leder Helge Julsrud Jensen
  • E-post: ski@nordre-eidsvoll.net
  • Servering
  • Egen hjemmeside

Oversiktskart

Beskrivelse

Sportshytta tilhører Nordre Eidsvoll IL, og ligger på Minnesund Skistadion. Lysløypa starter ved hytta, og det er også flotte muligheter til å ake, hoppe og drive med annen skilek utenfor.

20 meter ovenfor hytta ligger Jan Steinars Plass. Her står det en praktfullt bygd gapahuk som er satt opp til minne om Jan Steinar Helgesen, æresmedlem og ildsjel i idrettslaget, som gikk bort alt for tidlig i 2012.

I og utenfor gapahuken er det satt opp benker og bord, og en bålpanne som er til bruk for alle.

Hver søndag i vintersesongen holder vi åpen skihytte (se åpningstider på denne siden når den er åpen). Her er det mulighet til å varme seg eller gå på toalettet. I tillegg fyrer vi i bålpanna og koker kaffe på bål.

Alle er velkommen!

Vinteren 2018 fram til påske