Langsetløkka - Solemskogen

Oversiktskart

Beskrivelse

Dette er en sykkelrute som tar deg opp fra bebyggelsen ved Langsetløkka til det store nettet av sykkelveier i Lillomarka. Det blir en god del stigning - fra 210 til 310 meter over havet.

Ruta starter innerst på Langsetløkka, fra Lachmanns vei. Du passerer bommen, sykler først 300 meter i oppoverbakke, før det så går litt nedover. 700 meter fra start kommer du til et veidele. Holder du til venstre her, kan du komme til Sander gård (rute 418) og Monsetangen (rute 422).

Vår rute dreier mot høyre - og nå tar du fatt på de tøffeste bakkene på denne ruta. 1,3 kilometer fra start flater veien ut - her slutter grusveien, og du tar til venstre, inn på Solemskogveien. Dette er offentlig vei, men det er som regel liten trafikk her. Du runder Kringla, og ny stigning venter.

Etter en stund tar det en vei inn til høyre - den går til Linderudkollen (rute 413). Du følger veien mot venstre - den siste biten opp til den store parkeringsplassen på Solemskogen.

På andre siden av parkeringsplassen går det grusvei videre innover i Lillomarka. Du kan følge rute 150 til Breisjøen - og derfra har du flere valgmuligheter videre.Edit

Bilder

Tilknyttede ruter og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km
283 Fra vest til øst Sandvika Lillestrøm 58.6
458 Langs Hovedbanen og gjennom Lillomarka Lillestrøm Langsetløkka 25.3
261 Langs Lillomarkas yttergrense Langsetløkka Langsetløkka 35.2
221 Langtur i Lillomarka Langsetløkka Langsetløkka 32.4
374 Over Romerikssletta og gjennom Lillomarka Sørumsand Langsetløkka 41.5

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Langsetløkka