Kolbotn - Sofiemyr - Fløysbonn

Rute nr: 890
Område: Sørmarka
Lengde: 2.3 km
Rutetype: Offentlig vei

Oversiktskart

Beskrivelse

Sykkelruta starter i Kolbotnveien, ved Kolbotn stasjon. Du sykler først østover, til du kommer inn på Skiveien, og her tar du til høyre.

Etter å ha syklet sørover langs Skiveien en stund, tar du - ca. 800 meter fra start - opp til venstre langs Sønsterudveien. Den neste knappe kilometeren er det stigning, og du kommer opp til Sofiemyr senter. Her tar rute 892 til venstre i retning Øvre Prinsdal og Hauketo og rute 914 til Myrer. Men du fortsetter langs samme vei som du har syklet til nå - dvs. at etter krysset, er det Kongeveien du kommer inn på.

Du får Sofiemyr stadion på høyre side, og er straks framme i et nytt kryss. Hele veien hit har du hatt gang- og sykkelvei til disposisjon. Herfra går rute 891 rett fram til Greverud. Men vår rute tar til venstre, og ender 300 meter senere, i krysset vest for Fløysbonn.

Dette er et knutepunkt med flere muligheter for sykling videre. Du har to alternativer til Greverud herfra - rute 362 og rute 881. I begge tilfeller begynner du med å sykle rett fram. Det gjør du også dersom du vil innover i Sørmarka - til Kloppa (rute 353). Tar du til venstre, kan du følge rute 352 til Bjørndal.Edit

Bilder

Tilknyttede ruter og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km
440 Trimtur fra Kolbotn Kolbotn Kolbotn 11.1

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Kolbotn